این آثار تاریخی که از مهمترین پایگاه های گردشگری در ایران هستند، نمونه هایی برای مشاهده و پی بردن به فرهنگ ایران و مسیحیت در ایران هستند. مجموعه آثار رهبانی ارامنه در ایران، به عنوان میراث جهانی توسط سازمان یونسکو به ثبت رسیده است. این میراث جهانی متشکل از سه کلیسا در شمال غربی ایران است: قره کلیسا، کلیسای استفانوس مقدس و کلیسای زور زور. این سه کلیسا در بازه زمانی بین قرن هفتم تا چهاردهم ساخته شده اند.

این کلیساها در طول زمان بارها بازسازی شده اند اما با این وجود بقایای این سه کلیسا بسیار زیبا و چشمگیر است و باعث می شود تا هر سال تعداد زیادی از توریست ها و گردشگرها از سراسر جهان برای بازدید از این کلیساها به ایران سفر کنند. برای آشنایی کامل با این آثار بهتر است با هر یک از این سه کلیسا به صورت جداگانه آشنا شوید.

مجموعه آثار رهبانی ارامنه

قره کلیسا

قره کلیسا یکی از کلیساهای ارامنه است که در شهر چالدران در آذربایجان غربی واقع شده است. این کلیسا در حقیقت بر روی آرامگاه تادئوس که یکی از رسولان حضرت عیسی بوده، ساخته شده است. نام صحیح این کلیسا (kara) است که در زبان آذری به معنای بزرگ می باشد که به تدریج به قره مشهور شده است. زمان ساخت این کلیسا به اوایل دوران مسیحیت باز می گردد و دارای دو بخش است: بخش قدیمی تر که رنگ مشکی دارد و بخش جدید تر که با رنگ سفید دیده می شود.

مهاجمان مغول در گذشته قسمت بزرگی از این بنای تاریخی را نابود کرده اند اما خواجه نصیرالدین طوسی در زمان هلاکوخان که یکی از حاکمان مغول بود این بنا را بازسازی کرد. خواجه نصیرالدین طوسی ریاضیدان، دانشمند، فیلسوف، معمار و فیزیکدان ایرانی است.

برای مشاهده ادامه مطلب کلیک کنید.


مشخصات

آخرین مطالب این وبلاگ

آخرین ارسال ها

آخرین جستجو ها