شهر اصفهان یکی از محبوب ترین مقاصد گردشگری میان ایرانیان و توریست های خارجی است. با یک تور پیاده روی در نصف روز، می توانید با مهمترین آثار تاریخی و جاذبه های گردشگری این شهر آشنا شوید. در این مطلب به معرفی جاذبه های تاریخی و گردشگری اصفهان که در داخل میدان نقش جهان و اطراف آن واقع شده اند می پردازیم. اگر هدف شما از سفر به اصفهان بازدید از سازه های تاریخی با معماری خاص، صنایع دستی و بازارها است، این تور می تواند برای شما بسیار مناسب باشد.

 

کاخ چهل ستون

 

این سازه سلطنتی خارج از میدان نقش جهان، اما با فاصله کمی از آن قرار دارد. علت انتخاب نام چهل ستون برای این کاخ، وجود ستون های متعدد در آن است. هنگام بازدید از کاخ چهل ستون، در قسمت ورودی این کاخ می توانید این ستون ها را به همراه یک استخر آب بزرگ مشاهده کنید. چهل ستون داخل یک باغ ایرانی است که دور تا دور آن را درختان بلند و چمن و گل احاطه کرده اند.

شاه عباس دوم در اواسط قرن هفدهم، دستور داد که این بنا ساخته شود تا از آن به عنوان مکانی برای ملاقات های خارج از خانه استفاده شود. احتمالا اولین جاذبه ای که در کاخ مشاهده می کنید شش نقاشی دیواری بزرگی باشد که به قدرت رسیدن پادشاهان صفوی و پادشاهان دیگر را شرح می دهد. در قسمت های پایینی دیوارها مجموعه ای از نقاشی های مینیاتوری را خواهید دید که اغلب تصویری از پادشاهان، نجیب زادگان و مهمانی های آنان را نشان می دهند. در قسمت های بیرونی کاخ می توانید سبک معماری اروپایی را به وضوح مشاهده کنید که توسط معماران ایرانی برای ساخت این بنا استفاده شده اند.

جاذبه های اصفهان

میدان نقش جهان

 

بین میدان نقش جهان و کاخ چهل ستون فاصله ای تنها به اندازه یک پارک وجود دارد. عبور از این منطقه سبز کمتر از 10 دقیقه طول می کشد. پس از آن به میدانی به نام نقش جهان می رسید که دارای صدها فروشگاه است که در قرن 17 میلادی ساخته شده اند. شاه عباس اول که پایتخت را از قزوین به اصفهان منتقل کرده بود، ساخت این بنا را در منطقه ای آغاز کرد که قبل از آن هیچ سازه ای در آن ساخته نشده بود. سه بنای اصلی در اطراف این میدان عبارت اند از مسجد امام خمینی، مسجد شیخ لطف الله و کاخ عالی قاپو. این بناهای تاریخی در زمان های مختلفی ساخته شده اند اما زمان ساخت همه آن ها را می توان قرن هفدهم در نظر گرفت. این آثار در سازمان یونسکو ثبت شده اند و تقریبا اکثر توریست هایی که به ایران سفر می کنند بارها از این آثار بازدید می کنند.

 

برای مشاهده ادامه مطلب کلیک کنید.


مشخصات

آخرین مطالب این وبلاگ

آخرین ارسال ها

آخرین جستجو ها